Om Fræna

Fræna kommune ønsker å gi alle sine innbyggere et godt tjenestetilbud, og vi ønsker at du benytter deg av våre tjenester.

Alle de kommunale tjenestene er presentert på nettsiden vår, men er det noe du ikke finner svar på eller ønsker mer informasjon om - ta kontakt med Sørviskontoret.

Vi legger også ut små og store hendelser, påminnelser om søknadsfrister, høringer og så videre på vår Facebookside  - gå inn og lik oss. 

Vi har også en aktivitetskalender der vi legger ut informasjon om både kommunale og private arrangement. Her kan også du legge inn aktiviteter dersom du eller ditt lag/forening skal arrangere noe.

Fræna er i vekst og har et variert og ekspansivt næringsliv, gode kommunale tjenester, trygge oppvekstvilkår og mange muligheter til friluftsliv og kulturelle aktiviteter.  Dette gjør oss til en attraktiv kommune å bo i. I tillegg har vi to byer i nærheten, Molde i sør og Kristiansund i nord. Fræna ligger sentralt i forhold  til daglig pendling til begge regionene.

Vi ønsker deg velkommen til flotte naturopplevelser i en kommune med naturen rett utenfor døra.

Fra 01.01.2020 skal Fræna og nabokommunen Eide slå seg sammen til en kommune - den nye kommunen skal hete Hustadvika kommune.

Arbeidet med sammenslåing av kommunene er i gang, se mer informasjon om prosessen på www.hustadvika.kommune.no 

Den nye kommunen er også på Facebook og Snapchat, lik "Hustadvika kommune" og legg til "EnKommune" som din venn på Snapchat for å holde deg oppdatert. 

Kontaktinformasjon

Servicetorget
E-post
Telefon 71 26 81 00

Åpningstider

Mandag - fredag:
Vintertid (15.9-14.5) 
08:00 - 16:00

Sommertid (15.5-14.9)
08:00 - 15:25

Adresse

Tingplassen 1
6440 Elnesvågen